Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Grøt

Ingredienser
2 dl grøtris
4 dl vann
1 ts salt
1 l melk

Fremgangsmåte
Kok opp ris og vann og la det koke ett par minutter. Tilsett salt og melk og kok opp. Skur ned temperaturen en la det syde på lav temperatur i cirka 45 minutter.

Tips: For å unngå at grøten svir seg i bunn, kan du koke grøten opp i gryta og sette den i ovnen på 100 grader med lokk. Regn da med at den må stå i ca 2 timer. Ris kan erstattes med hele byggryn, fullkornsris, eller andre hele korn man liker.

Del denne artikkelen

;