Alert Angle pointing down Arrow pointing right Arrow pointing left Arrow pointing right Arrow pointing right Burger Crossmark Debio Envelope Facebook Instagram Sketched arrow pointing down Angle pointing left Angle pointing right Loupe Phone Play button arrow Twitter YouTube Artboard 38 Artboard 41 Artboard 14 Artboard 40 Artboard 43 Artboard 22 copy Artboard 30 Artboard 42 Artboard 42 Artboard 9 Artboard 7 Artboard 10 Artboard 24 Artboard 8

Tynne havrebrød

Ingredienser
Til ca. 10 barn
1 l kefir
6 dl havremel
6 dl lettkokte havregryn
2 stk egg
4 ts bakepulver

Fremgangsmåte
Bland sammen alt det tørre, ha så i kefir og egg. Ikke rør for mye i deigen, da blir den veldig seig. Rør bare til det akkurat er blandet. Fordel på ett stekebrett med bakepapir med en gang. Om deigen blir stående blir den veldig fast, da må det tilsettes mer væske. Smør ut et ca 1 cm tykk lag og stek i oven på 200 grader i ca 25 min. Kutt i ønsket størrelse og bruk som brødskiver. Det blir ca 16 skiver på 1 brett.

Del denne artikkelen

Kontakt