Ledige stillinger
Matvalget veileder storkjøkken som vil ta gode bærekraftige matvalg hver dag.
Matvalget veileder kjøkken som ønsker å lage mat fra bunnen av, bruke sesongens råvarer og planlegge måltider som betyr noe for jorda, dyra og for de som får det servert.
Matvalget jobber helhetlig med endringsprosesser for økt måltidsglede og kvalitet i spesielt offentlige institusjoner. Vi bidrar til å skape positive samfunnsendringer gjennom det offentliges matforbruk og måltidsløsninger. Matvalgets veiledningstjenester baseres på kompetanseheving og omlegging av mattilbud utfra konseptet «Et bærekraftig måltid». Vi samarbeider med flere større fylkeskommuner og kommuner, og tilbyr ellers kurs, veiledning og inspirasjonstiltak for virksomheter som vil servere bærekraftige måltider.
Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi søker nå etter nye medarbeidere:
Mat- og miljøveileder
Vi ser etter deg som har god erfaring fra kjøkkendrift, bærekraftige måltidsløsninger og råvarebasert hverdagsmat. Som mat- og miljøveileder vil arbeidsoppgavene i hovedsak bestå av praktisk veiledning til kjøkkenansatte, men også å gi inspirasjon og motivasjon til hele virksomheten for endrede måltidsløsninger.
Søknadsfrist 20.9.
Se hele stillingsutlysningen her.
Rådgiver
Vi søker etter en rådgiver som har faglig innsikt i måltidsløsninger som forener folkehelse- og bærekrafthensyn, og som liker både praktiske og analytiske arbeidsoppgaver. Som rådgiver vil arbeidsoppgavene i hovedsak bestå av å utvikle, igangsette, følge opp og evaluere veiledningsoppdrag, samt holde bred dialog med relevante oppdragsgivere og påvirke til endring på systemnivå.
Søknadsfrist 20.9.